2019 metų spalva – KORALINĖ

2019 metų spalva – KORALINĖ

PANTONE 16-1546 kodu pažymėta  „Living Coral“ paskelbta šių 2019 metų spalva. Tai vibruojantis koralų atspalvis, kuriame šilta persikinė-oranžinė, susilieja su rausvais ir auksiniais tonais – štai tokia šių metų gyvybinga koralinė (angl. living coral) spalva. Ji apibūdinama kaip pakili, kupina gyvybės ir energijos. Ši spalva –  žemiška, maloni, nuteikianti optimistiškai. 

Sparčiai tobulėjant naujosioms technologijoms ir nepaliaujamai augant socialinių tinklų sklaidai, pasaulis ieško autentikos ir naujų potyrių, kurie suartintų, tačiau išlaikytų intymumą. “Living koral” simbolizuoja mūsų įgimtą poreikį optimizmui ir džiaugsmingoms akimirkoms. 2019 m. spalva pripažinta gyvybingoji koralinė, ji simbolizuoja mūsų įgimtą poreikį būti kartu ir džiaugtis akimirkomis. Tai spalva, kuri skatina nuolat judėti į priekį ir laisvai ir nuolat veikti, spalva, kuri atspindi santykių šiltumą ir lengvą bendravimą. 

Gėlių pasaulyje, šios spalvos gėlių asortimentas nėra ypatingai platus. Keletas rūšių stambiažiedžių rožių, bijūninių rožių, kitų rūšių gėlės: vasarą – bijūnai, levukai, rudenį – jurginai, kardeliai. Koralo spalvos rožės ryškios, pilnos gyvybės, energingos ir žvilgsnius traukiančios. Moterims, ypatingai mėgstančioms ryškias spalvas puikiai tiks gėlių puokštės su gyvybingomis koralinės spalvos rožėmis, ar kitomis šio atspalvio žiedais.

Tad būtent šiems 2019 metams sukūrėme puokštę “Pink Corale”, kurioje susibūrė gyvybingosios rožės “Miss piggy”, saldžiausi pasaulyje rožiniai gvazdikai, daugiažiedės rožytės. Išskirtiniam grožiui išgauti visa puokštė nusagstyta “Zunda” žiedais. Šios puokštės pagrindinė žvaigždė rožės – “Miss piggy”. Stambiažiedės rožės yra šiltai koralinės spalvos, susiliejančios su persikiniais- oranžiniais atspalvais. Rožės skleidžiasi plačiu, dideliu, bliudelio formos žiedu. “Pink Corale” puokštė sukurta džiuginti, atnešti nepailstančios jėgos impulsą. Koralinė spalva apgaubia šiluma ir užkrečia gyvenimišku džiaugsmu.  

Nusiųskite energijos gūsį su glėbiu koralinių palinkėjimų kartu su Beatričės Gėlių Namais. Gėlių pristatymas Vilniuje, tai patogi paslauga, kai norinte nusiųsti gėlių, kai esante išvykęs ar negalite įteikti asmeniškai. Tad pradžiuginkite artimąjį! Pas mus visada gėlės šviežios, puokštės surištos su meile ir ypatingu dėmesiu.

 

Šią puokštę galite rasti čia
https://www.beatricesgeles.lt/pinkcoralepuokste/

Gėlių dėžutės su koralinės spalvos rožėmis
https://www.beatricesgeles.lt/pinkcoraledezutes

Gėlės į namus Vilniuje
 https://www.beatricesgeles.lt